رئيس انجمن شرکت هاي اينترنتي ايران گفت: ايران با داشتن 60 هزار بلاگ فارسي از لحاظ تعداد بلاگ (Blog) چهارمين کشور در جهان است.
\”مسعود رياضيات\” افزود: به تنهايي يک هزار و 500 کافي نت در تهران مشغول به فعاليت است که اين امر ميزان اشتياق بالاي کاربران ايراني را به اينترنت نشان مي دهد.
وي افزود: با وجود علاقه زياد جوانان ايراني به اينترنت، ايران در زمينه سرعت اينترنت خانگي در رده هاي پايين دنيا قرار دارد.
رياضيات گفت: ايران دومين کشور خاورميانه بود که به اينترنت متصل شد، زماني که بسياري از کشورهاي خاورميانه هنوز اقدامي در مورد ارتباط شبکه اينترنت خود به عمل نياورده بودند، ايران به شبکه اينترنت جهاني متصل شده بود.
وي قيمت اينترنت را در ايران گران ذکر کرد و گفت: متوسط قيمت يک مگابيت در ثانيه پهناي باند اينترنت در ايران يازده برابر ترکيه و 330 برابر ژاپن است.
رئيس انجمن شرکتهاي اينترنتي ايران گفت: در سال 1381 فقط 1/1 درصد از توليد ناخالص ملي اختصاص به اينترنت و فن آوري اطلاعات داشت که اين رقم نسبت به کشورهاي ديگر رقم اندکي است.
رياضيات با اشاره به طرح تکفا (توسعه کاربري فن آوري اطلاعات)گفت: اين طرح باعث رشد نسبي فن آوري اطلاعات در سالهاي گذشته شد، ولي اکنون اين طرح به کلي به فراموشي سپرده شده است.
وي در مورد ميزان تحقق اهداف برنامه چهارم توسعه گفت: براساس اين برنامه بايد
لااقل 5/1 ميليون درگاه اينترنت پرسرعت درکشور مستقر مي شد، ولي سال گذشته (پايان برنامه چهارم) اعلام شد که فقط در حدود 300 هزار درگاه اينترنت پرسرعت فعال داريم.
وي افزود: بعبارت ديگر در حدود650 هزار درگاه نصب شده داريم که تنها حدود 300 هزار آن داير است.
منبع: irna.ir